Skeet forbundsmesterskab

Kære venner så er der snart tid til forbundsmesterskab i D.F.F i Esbjerg 
Træning fredag d. 27/7 kl 13 00 
Konkurrence d. 28/7 kl 9 00 
Der skydes i alle rækker.
Damer, junior, senior, oldboys og veteran 
Derudover tremands hold.
indskud 400 kr individuel og hold 500 kr 
Der skydes færdig på en dag så der er max plas til 30 skytter så meld jer til.
Tilmelding til Thomas Jensen på 20698214 
senest 25 -7
venlig hilsen Thomas 
S Jensen

Info 21-1-2017

Ranglisten:
Jeg fortsætter med at lave ranglisten som jeg har gjort i flere år. Den største forskel bliver at det i år kun bliver med de resultater som der bliver skudt til de danske stævner som der er på kalenderen på denne side. Derudover så koster det heller ikke noget i år, da det administrativt er meget bøvlet at holde styr på, med de 50,- gebyrer. Så hvis klubberne bare sørger for at sende resultatlisterne til mig, så kommer resultaterne på ranglisten. Jeg vil se om der kan findes nogle penge, som evt. kunne gives til vinderen af ranglisten, lodtrækning blandt alle eller hvad der nu kan lade sig gøre.

Tilmelding:
Der vil igen i år være mulighed for tilmelding på hjemmesiden til de forskellige stævner, hvor klubberne ønsker dette. Det er bare at skrive til mig om at man gerne vil have åbnet for tilmelding til et stævne. Da det er klubberne selv som bestemmer hvor de vil have tilmelding henne, så husk at orientere jer hos klubberne eller på de forskellige hjemmesider.

Til sidst vil jeg også meddele at jeg på det førstkommende repræsentantskabsmøde d. 19/3, forlader posten som skeet sektionsformand. Jeg håber at der er en som har lyst til at køre sektionen videre i fremtiden og hvis der skulle være nogen som har lyst så tag bare kontakt til mig og så skal jeg formidle det videre. Jeg vil gerne takke alle klubberne og skytterne for den støtte i har givet til mig i arbejdet med skeet sektionen.

Med venlig hilsen
Per Knudsen 

Info 11-1-2017

Velkommen til 2017.

Der er nu lagt datoer på stævner, op i menuen under stævnekalender.