DM Viborg 2017

Så er det i weekenden at der er DM individuelt og hold i Viborg. Der er lavet hold og de kan ses lidt længere nede. Vi vil gerne takke Ole Kristensen med det store arbejde for at få det til at fungere. Vi vil også gerne takke skytterne for det flotte fremmøde og ønsker jer alle et godt DM. Knæk og bræk til jer alle.

Skydehold Individuelt DM.

Holdene til Hold DM.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen DFF

Info 31-1-2017

Kære OL Trap skytter.

Så er det langt om længe lykkedes at få lavet opgørelse over OBS penge og de rangliste penge som manglede at blive uddelt for sæsonerne 2015 og 2016. Jeg skal beklage at det har taget så lang tid, men der har bare været mange udfordringer med at få alle data og penge samlet, især da der har været flere forskellige personer inden over det hele. Det er nu som sagt lykkedes og vi kan nu få afsluttet alt det gamle rod og så begynde på en frisk her i 2017. Pengene vil blive overført i løbet af en uges tid. Som i kan se er tallene lidt forskellige på de to år. Dette er jo fordi at der har været forskellige procedurer for hvordan og hvorledes det hele skulle fordeles i 2015 og i 2016. Der er ikke endnu taget stilling til hvordan vi gør det i året 2017, men dette vil blive meldt ud snarest og inden den første skydning på KFK d. 25/2-2017.

Jeg har lavet en oversigt over alle dem som har ”vundet” i begge sæsoner og den kan ses på nedenstående link.

Opgørelse over vindere.

Jeg vil gerne sige tak til klubberne og en stor tak til Ole Kristensen for at hjælpe med at få samlet det hele, så vi kunne få styr på det. Hvis der er nogen spørgsmål, så er i velkomne til at kontakte mig og så håber jeg at jeg kan svare på eventuelle spørgsmål.

Ellers vil jeg bare ønske knæk og bræk i den nye sæson:-)

Med venlig hilsen
Per Knudsen

Info DM 2016

Kære OL Trap skytter

Der har i den sidste tid været lidt tumult omkring DFF DM i Gilleleje. Dette grundet at jeg er kommet til at lægge det i samme weekend som DFF Hold DM i jagtskydning. Dette skal jeg være den første til at beklage, da vi jo normalt ikke planlægger DM’er i samme weekend. Jeg kom jo ind midt i sæsonen og skulle prøve at planlægge OL Trap stævner, da der ikke var andre til at gøre dette. Jeg har så derfor ikke været opmærksom på at der var planlagt DFF DM i jagtskydning den weekend.

Det er alene min fejl og jeg skal nok sørge for at det ikke sker igen i fremtiden. Der har så været snakket meget om at flytte DFF DM’et eller skifte weekend. Dette kan ikke lade sig gøre, da Gilleleje har søgt tilladelse til denne specifikke weekend. Ligeledes kan vi heller ikke flytte det til KFK, da det heller ikke passer ind i kalenderen der.

Så vi holder fast i den planlagte weekend i Gilleleje og håber at se så mange af jer som muligt. Beklager endnu engang fejlen og er trist over de skytter som nu ikke kan komme, da de vil deltage i DFF DM’et i jagtskydning, men håber at vi ses igen til næste år.

Med venlig hilsen
Per Knudsen