Info DM 2016

Kære OL Trap skytter

Der har i den sidste tid været lidt tumult omkring DFF DM i Gilleleje. Dette grundet at jeg er kommet til at lægge det i samme weekend som DFF Hold DM i jagtskydning. Dette skal jeg være den første til at beklage, da vi jo normalt ikke planlægger DM’er i samme weekend. Jeg kom jo ind midt i sæsonen og skulle prøve at planlægge OL Trap stævner, da der ikke var andre til at gøre dette. Jeg har så derfor ikke været opmærksom på at der var planlagt DFF DM i jagtskydning den weekend.

Det er alene min fejl og jeg skal nok sørge for at det ikke sker igen i fremtiden. Der har så været snakket meget om at flytte DFF DM’et eller skifte weekend. Dette kan ikke lade sig gøre, da Gilleleje har søgt tilladelse til denne specifikke weekend. Ligeledes kan vi heller ikke flytte det til KFK, da det heller ikke passer ind i kalenderen der.

Så vi holder fast i den planlagte weekend i Gilleleje og håber at se så mange af jer som muligt. Beklager endnu engang fejlen og er trist over de skytter som nu ikke kan komme, da de vil deltage i DFF DM’et i jagtskydning, men håber at vi ses igen til næste år.

Med venlig hilsen
Per Knudsen